terschelling

Welness op Terschelling

Er zijn op Terschelling verschillende manieren om aan uw welness te doen, voor uw welzijn te zorgen op Terschelling.
Terschelling zelf is al meer dan de moeite waard, meestal zie je hoe iemand zich als vanzelf ontspant op Terschelling.
Alleen al door er gewoon uit te zijn, de wind door je haren, genieten van de natuur, gewoon onthaasten, zijn voor iedereen helend.
Vaak hoor je dan ook; ja, dit gevoel van ontspanning wil ik meenemen, dit Terschellinger gevoel, zo lekker ontspannen, neem ik mee.

Running therapie Terschelling

Op Terschelling is sinds kort running therapie mogelijk. Ben van Laake, woont nu ongeveer 7 jaar op Terschelling samen met zijn vrouw Marina Ruesen. Zij hebben hier een twee en een acht persoons appartement, Sophie en de Oude Duin, welke zij verhuren,de appartementen zijn beiden ook tegelijk te huren, zodat u met 10 personen prima terecht kunt voor een familie weekend. Daarnaast is Ben werkzaam als Gestalt therapeut en running therapeut, meestal na verwijzing van huisartsen.

Onthaasten op Terschelling

Onthaasten op Terschelling, De term onthaasten werd in 1997 gemunt door Margreeth de Boer van VROM.
Volgens wikipedia is Onthaasten het bewust kiezen voor ontspanning. Onthaasten is een reactie op drukheid, stress, werkdruk, een burn-out. Wanneer men gaat onthaasten doet men dit door het verminderen van eigen stress, mogelijk met behulp van therapie.
Onthaasten,wordt als woord steeds vaker gebruik, ook op Terschelling. We gaan nu onthaasten als we er "uit" zijn, gaan genieten.